Veranderingen

De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt om al mijn gedachten, ideeën en wensen uit te denken en op papier te zetten. Wat wil ik nou echt voor de toekomst? Welke kant wil ik op? Blijf ik voor de klas staan of daag ik mezelf uit om te doen wat ik echt wil!

Natuurlijk dat laatste…maar hoe dan? Ik zit muurvast in al mijn belemmerende gedachten…Kan ik dat wil, wie zit er nou op mij te wachten, waar moet ik beginnen, heb ik wel genoeg kennis, allemaal vragen die niet helpend zijn voor verandering. En verandering was juist hetgeen waar ik zo naar op zoek was.

De stoute schoenen aandoen en kiezen voor dat waar je gelukkig van wordt. Eind juli heb ik de eerste echte serieuze stap genomen in de goede (nieuwe) richting. Volgend schooljaar zal ik niet meer voor de klas staan; ik heb mijn vaste, veilige baan als leerkracht opgezegd. Ik ga het gewoon doen, starten met mijn eigen kindercoachpraktijk!

Eenmaal de beslissing genomen voelde dat als een bevrijding. Het voelde heel goed om bezig te kunnen/mogen zijn met dat wat ik echt wil. Ik wil de rots in de branding kunnen zijn voor al die kids die het even niet meer weten. Die vastlopen, worstelen en niet meer trots kunnen zijn op hun eigen ik. Ik wil luisteren, observeren, stimuleren, ruimte bieden, aandacht geven, krachten ontdekken en talenten ontwikkelen. Kinderen weer laten stralen!

Vandaag ben ik weer een stapje verder in het proces en mag ik jullie met TROTS mijn nieuwe site presenteren. Mijn visitekaartje is af!

Ik hoop dat jullie net zo blij worden van de site als ik!

De 10+ beste afbeeldingen van Lief leven in 2020 | leven, mooie woorden,  spreuken

Liefs, Susanne

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *